söndag 10 mars 2013

Ny styrelsemedlem 2013

Årsmötet 2013 är avklarat med bravur. Fler än väntat hade hittat till stadshuset på onsdagkvällen och det var knappt så att tilltugget räckte - men det gjorde det, och visst är det roligt när man blir fler än väntat!

Årsmötet varade i drygt två timmar, inklusive fika och ett förkortat föredrag av Gun-Inger om besöket i Uganda. Vi ser fram emot en fylligare version framöver! Tack till alla som deltog och inte minst hedersordförande för mötet, Magnus Liwing, som hade möjlighet att ta sig tid till detta. På bilden nedan syns fokuserade folkpartiklar som intar fika.


Styrelsen är i stort sett oförändrad från föregående år, med ändringen att Jenny Egerborn är ny i styrelsen i stället för Håkan Nyberg. Vi välkomnar givetvis Håkan tillbaka när livet så tillåter framöver, och är samtidigt väldigt glada att få in en ny kraft och en ny tänkare i form av Jenny. Välkommen!

Mötet bjöd förutom sedvanlig formalia även på en hel del intressanta rapporter, diskussioner och funderingar inför framtiden. Det finns mycket att göra, bland annat är vi inne i en valrörelse inför återtagandet av styret i Mjölby kommun i valet 2014. Spännande tider!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar