lördag 11 september 2010

Lyckad tag på Mantorptravet

Mycket utdelat material och en hel del diskussioner blev det under lördagens närvaro på Mantorptravet. Godiset var lördagen till ära populärt, men naturligtvis även pennorna som alltid är livsviktiga vid ett travbesök - och för den delen även vi representanter för Folkpartiet då och då. Både lyckönskningar från våra egna väljare och en och annan skeptiker mötte oss, men det sistnämnda hör till det också!


Jim och jag hade dessutom äran att få dela ut priser i "Folkpartiets Valspurt", som var lopp nummer 3 denna dag - alldeles innan V75 skulle dra igång. Passande nog för oss var det ju som tidigare sagt stor Jackpot denna vecka och upp emot 5 000 besökare fanns på plats.


Vinnare i vårt lopp blev nummer 3, som jag själv glädjande nog prickade in på både vinnare och plats. Det blev ju helt enkelt lite extra bonus... (Foto: Maria Josefsson)

Ganska precis en vecka återstår nu av valrörelsen - och det finns många fler röster att vinna, om man lägger manken till. Det ska vi göra genom att föra fram vår egen politik och våra egna åsikter, inte genom att klanka ner på andra. Det vinner ingen på i längden.

Är du fortfarande fundersam? Läs vårt valmanifest 2010 och gör SVT:s/SR:s Valpejl! Det bör ge dig en bra vink om Folkpartiet är någonting för just dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar