tisdag 15 mars 2011

Lyckat årsmöte i Skänninge

Förra måndagen genomfördes Folkpartiet Mjölbys årsmöte 2011, ett 15-tal personer fanns på plats i vackra Stadshotellet i Skänninge för att inmundiga en bit god mat och ta del av både det ena och det andra.

Den valda styrelsen från årsmötet är identisk med den tidigare, förutom att Anna Bernemalm lämnat oss för kärleken på andra sidan Atlanten (grattis Anna!). Därtill kommer Boxholms starka kvinna Eva Bremer att vara adjungerad på styrelsemötena för att hon ska kunna stötta oss och stöttas i sitt arbete framöver på olika sätt. Åtminstone tills dess att det är dags för Boxholm att få sin egen aktiva förening igen!

I anslutning till årsmötet talade dessutom inbjudne Sune Lindgren, ordförande för Sällskapet Tage Danielssons vänner. Det var mycket trivsamt och därtill lärorikt, Tages berättelser har mycket att berätta även i dagens politiska klimat, inte minst när det gäller jakt efter partiledare och visionärer, eller för den delen att ta hand om varandra i samhället.

Ett stort tack till Sune från oss och de extra åhörare som anslöt under den delen av kvällen!

På årsmötet tillägnades dessutom Carina Johansson en Karl Staaff-plakett av kvaliteten brons för allt hon har åstadkommit under sina hittills 25 idoga år inom kommunföreningen! Det finns många härliga år kvar, dessutom.


Sune Lindgren talade, sjöng och underhöll.


Glada åhörare i Skänninge Stadshotell.


Ordförande Yvonne delade ut Karl Staaf-plaketten till Carina.


Den välförtjänta plaketten i fråga i närbild.


Styrelsen 2011, från vänster: Bill Sjölund, Jim Kellander (kassör), Håkan Nyberg, Yvonne Mellberg Jakobsson (ordförande), Gun-Inger Andersson, Tobias Josefsson, Carina Johansson och Eva Bremer.

Foto: Tobias Josefsson och Curt Karlsson (styrelsefotot)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar