måndag 22 oktober 2012

Valarbetet inför 2014 är påbörjat

Hej bloggen! Det är på tok för inaktivt här för att vi ska vara nöjda, men det är väl dags att jag gör något åt den saken... Nedan kommer några uppdateringar i korthet.

Du som vill vara med på ett eller annat sätt, eller har frågor och funderingar, är alltid välkommen att kontakta oss på folkpartiet@mjolby.net.

Flygbladsutdelning
Under de senaste månaderna har ett stort antal flygblad för Folkpartiet i Mjölby delats ut runt om i kommunen. Det är svårt att täcka alla områden, men vi kämpar på. Bladet återfinns nedan, för den intresserade som inte har fått det levererat!

Allianssamarbetet rullar vidare inför 2014
På initiativ av vår ordförande Yvonne har Alliansen nu kommit igång på allvar med förberedelserna inför återtagandet av majoriteten efter valet 2014 - ja, givetvis är det det som är delmålet för att göra Mjölby kommun till en ännu bättre kommun!

Laddning inför budgetdebatt
Kommunfullmäktige i november är ett budgetsammanträde, vilket innebär att det påbörjas under tidiga eftermiddagen. Budgeten inför 2013 ska beslutas om, och innan så sker lär det bli en hel del debatt.

Allt talar för att Folkpartiets ledamöter och ersättare som vanligt kommer att vara de mest aktiva - och ha bäst argument. Nog för att det sistnämnda är subjektivt, men tänkvärda saker kommer vi objektivt sett med!

Styrelsemöte på söndag 28/10
På söndag träffas styrelsen igen, har du inspel eller frågor för oss att ta upp - hör av dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar