tisdag 1 september 2009

Partiets riksdagskandidater i Mjölby tisdag 8/9

Om ganska precis en vecka är det kandidatpresentation i Mjölby av länets riksdagssugna folkpartiklar. Den första träffen äger rum i kväll i Linköping, den andra i morgon i Norrköping och den tredje alltså hos oss i Mjölby den 8 september. Platsen är stadshuset och klockslaget är 19:00. Mer information om vad tillfällena innebär finns nedan.

Varje kandidat har två minuter att använda efter eget önskemål (vid väldigt stort antal kandidater kan denna tid komma att kortas något). Närvarande medlemmar kommer att beredas tillfälle att fråga kandidaterna om deras ställningstagande i vissa frågor eller vilka frågor de avser att prioritera.

För att variera lite grann så kommer kandidaterna att delas in i olika grupper, exempelvis om det är 25 kandidater på plats så kan det bli tre grupper. Första gruppen får då presentera sig enligt ovan och kommer sedan att frågas ut under en viss tid. Därefter samma med grupp 2 och sist grupp 3.

Samtalsledare kommer att vara någon ur nomineringskommittén.

Se även länsförbundets hemsida.

Jag själv kommer att närvara i egenskap av kandidat från Mjölby-distriktet. Även Magnus Liwing, ordförande i FP Mjölby, kandiderar - om han kommer att närvara vet jag dock inte i dagsläget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar