lördag 10 april 2010

Vi vill göra mer! Vad vill du?

Under lördagen fanns några tappra själar i Mjölby tätort och delade ut informationsblad i snålblåsten - det kändes lite smått som höst när vinden drog i... Det kommer att bli fler tillfällen av det här slaget, kan vi lova, men gärna under varmare förhållanden.

För dig som är nyfiken på vad som står i bladet, kan vi med nöje dela med oss av det här nedan.

Du som är intresserad av att diskutera verkligheten (det vill säga politik) kommer vi under ett antal tillfällen att samlas, det första inträffar i morgon kväll. Ta kontakt med oss om du är intresserad, så får du veta mer!
__________________________________________

Folkpartiet i Mjölby
Sedan valet 2006 är Folkpartiet en del av den allians som tack vare folkets viktiga förtroende har fått majoritet i kommunfullmäktige och därmed också förmånen att leda Mjölby kommun in i framtiden.

Tillsammans med våra alliansvänner i Moderaterna, Centerpartiet och Kristdemokraterna samt SPI har vi under de tre senaste åren lett kommunen genom både goda och dåliga tider med högkonjunktur följd av global finanskris.

Arbetet är ännu inte över, men redan nu är det dags att blicka framåt. Vi står rakryggade och är stolta över det vi hittills har åstadkommit, men vi är varken mätta eller nöjda.

Vi vill göra mer!

Vad vill du?
Mandatperioden vi nu befinner oss i lider mot sitt slut. Det är därmed dags för oss i Folkpartiet att be om just ditt förtroende att få fortsätta i ytterligare fyra år med det arbete som vi har påbörjat.

Samtidigt vill vi mer än gärna få in just dina synpunkter, idéer och förslag på hur Mjölby kommun med alla unika orter och områden kan förbättras och utvecklas ännu mer. Vi har ett antal bra idéer om vad vi vill göra, men vi behöver fler!

Kontakta oss
Vill du ha mer eller mindre? Av vad? Har du en fråga som är bortglömd, men förtjänar att komma upp till ytan? Vad tycker du? Vi vill veta!

Ta chansen att göra din röst hörd och hjälp oss samtidigt att bli ännu bättre!

Telefon: 0142-204 68 (Carina)
E-post: mjolby@liberal.se
Hemsida: http://www.folkpartiet.se/mjolby
Blogg: http://blog.mjolby.net

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar