lördag 1 oktober 2011

Bot och bättring...

Usch och fy på oss, det har varit på tok för dålig uppdatering på hemsidan och på bloggen - men det är dags att det blir ändring på det!

Efter en skön sommar har det politiska arbetet kommit igång igen i styrelser, fullmäktige, nämnder och annat. Just nu är det budgetarbete på gång inför 2012, bland annat, och det kan nog bli en del diskussioner om det framöver. Likaså är det flera motioner på gång i fullmäktige.

Just denna dag den 1 oktober har Carina och jag varit på förbundsmöte och minilandsmöte i Söderköping - Carina är också ett av länsförbundets ombud på det kommande riksmötet.

Det blev en hel del diskussioner och debatt kring olika saker, jag har personligen aldrig tidigare varit så aktiv i en talarstol som i dag - och det börjar onekligen kännas mer och mer bekvämt.

Bland annat kan vi från mötet konstatera att Folkpartiet i Östergötland ställer sig bakom motioner om avskaffande av IPRED och FRA, likaså en motion som vill stoppa datalagringsdirektivet. Mycket glädjande! Tänk om partiet på riksplanet kunde vara lika förnuftiga, hoppas hoppas.

Måndagen den 19 september höll vi också ett öppet styrelsemöte, mer av den varan och mer därtill kommer självfallet framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar