söndag 4 maj 2014

Tre veckor kvar till EU-valet

I dag är det exakt tre veckor kvar till den första valdagen under valåret 2014, men redan nu på onsdag drar förhandsröstningen för valet till Europaparlamentet igång. Det är hög tid att sätta fart på saker och ting så att vi i vår lilla del av Sverige kan påverka i rätt riktning i det stora EU.

Även i lilla Mjölby kan vi göra skillnad. Om vi alla drar vårt lilla strå till stacken blir det dessutom bättre och smidigare för oss alla i kampanjarbetet. Under de återstående veckorna inför valet handlar det om att synas och höras, dela ut flygblad och inte minst att diskutera EU-valet med människor i din vardag.

Även om det givetvis är viktigt att få ett starkt liberalt stöd för Folkpartiet är det allra viktigaste att människor går och röstar, och lägger sin röst på ett demokratiskt parti. De mörka krafter som växer sig allt starkare i både Sverige och Europa behöver möta ett motstånd, ett demokratiskt motstånd som inte tillåter dem att utnyttja demokratin för att förtrycka eller förminska andra.

Rösta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar