måndag 15 mars 2010

Studiecirkeln avklarad, fler framträdanden väntar

I kväll avslutade en tapper liten skara studiecirklandet för denna gång - det är bara att tacka för aktivt och bra deltagande, som förhoppningsvis kommer att resultera i bland annat en bättre blogg och framför allt större medvetenhet kring Internet och dess möjligheter inom olika områden.

I morgon finns flera lokala folkpartiklar på plats under företagarträffen i Norrgårdens utbildningscentrum. På onsdag väntar sedan gruppmöte inför kommande kommunfullmäktige på tisdag 23 mars - samma kväll spelar också Mjölby Hockey fjärde matchen i det pågående kvalet. Matchen är väldigt viktig eftersom motståndaren Grästorp antagligen är det största hotet i serien.

Söndag bjuder så småningom på ett viktigt första "stort" styrelsemöte med den nya styrelsen, det finns mycket att ta itu med. Vi är många kompetenta krafter, så det kommer säkerligen att gå finfint - kampen för att fortsätta behålla makten i både Sverige och Mjölby fortsätter!

Alliansen har i dag presenterat ett nytt utseende och fyra initiativ för valseger. Det är valår, inget snack om den saken... och enighet är en styrka. Verklig enighet, inte enighet framtvingad av den mest uppkäftige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar